Valentijnsdag begint natuurlijk met een heerlijk ontbijtje! Een mooi moment om wat extra liefde en aandacht in je ochtendroutine te stoppen. Deze crêpes zijn glutenvrij, histamine-arm en voedzaam. Perfect om je lover, beste vriend(in) of gewoon jezelf extra te verwennen. 
Ingrediënten (5-6 crêpes) :
- 70 g havermeel
 - 1-2 porties eiwitpoeder, vanille *
 - 1 el arrowroot
 - 1 tl bakpoeder
 - 150 ml kokosmelk, volvet
 - ±150 ml water
 - Snufje zout
 - Kokosolie, om in te bakken
 - Topping: frambozen, blauwe bessen, kokosrasp en ahornsiroop
 
Bereiding:
- Meng alle ingrediënten in een kom en klop goed door tot een glad beslag.
 - Voeg indien nodig extra water toe om het beslag dunner te maken.
 - Verhit een koekenpan met wat kokosolie. Schenk een kleine hoeveelheid beslag in de pan en bak de crêpe aan beide zijden goudbruin. Herhaal dit tot al het beslag op is.
 - Garneer de crêpes met frambozen, blauwe bessen, kokosrasp en een scheutje ahornsiroop.
 
*Gebruik extra havermeel als je geen eiwitpoeder wilt gebruiken.
